SERES Logo

Seres
Läs mer

OM SERES

SERES är ett PREMIUM-bilmärke som producerar nästa generation av intelligenta elbilar med hjälp av industristandard 4.0 (intelligent robotisering av produktionsprocessens smarta fabrik) och har utvecklats genom ett nära samarbete med Research & Design-centret i Silicon Valley. Produktionsanläggningen i Chongqing, Kina är en ledande och en av de bästa fabrikerna i världen.
SERES kommer att tävla ända upp till det bästa prissegmentet när det gäller design, prestanda och sortiment.

Den ursprungliga betydelsen av namnet SERES kommer från det latinska ordet ”seres”, som betyder ”om silke”, ”sidenland, sidenfolk”, och hänvisar till antika / antika Kina.

DFSK Seres SF5

SERES SF5

Allt du vill ha i en EL-SUV EV: Upp till 694 hk / 1040 Nm, 0-100 km / h 3,5 sek, Toppfart 250 km / h, Räckvidd: Upp till 525 km(NEDC)

Med V2V-laddning kan du ladda andra elbilar direkt från SERES batteriet. Mycket användbart om du stöter på fordon med dåliga laddningsmöjligheter. Laddar med upp till 40 kWh.

Batteri
Seres-bilar har ett ledande styrsystem för batteri- och säkerhetsskydd. Högpresterande batterisystem med 21700 cylindriska celler, modulär batterimodul, vätskekylsystem

SMARTARE MED DIG VID RATTEN

Bilarna har testats under extrema vinterförhållanden och har en säkerhetsnivå med autonoma säkerhetssystem som uppfyller europeiska standarder. SERES använder den avancerade LIDAR-tekniken (laserradar)